Öppna / stäng meny

Franchisetorget till Eksjö

Fler bilder

Fakta

Franchise eller franchising är en affärsmodell där ett varumärke, koncept eller produkt kan användas av (distribueras av) en oberoende näringsidkare mot en avgift till varumärkesägaren. Metoden kan användas inom praktiskt taget varje område av vårt näringsliv där försäljning av varor, tjänster eller service finns.

När?
Tisdag 18 september
kl. 18-20

Var?
Eksjö Stadshotell

Franschistorget gör ett enda stopp på Småländska Höglandet under sin Sverigeturné 2018. Eksjö.nu är lokal värd för denna informations- och inspirationskväll, som under två timmar ska ge en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare.

Allt fler drömmer om att starta företag. Franchise är ett alternativ som inte så många tänker på. Franchisetorget är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare samt erbjuder en fysisk mötesplats där franchisegivare och potentiella franchisetagare kan träffas.

Informationskvällen vänder sig till dig som:

  • funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget
  • är arbetssökande, anställd eller egenföretagare
  • är intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare
  • är intresserad av att veta mer om franchise
  • är företagare och vill bygga en egen franchisekedja

Franchisetorget bjuder in brett och förhoppningen är att entreprenörer från hela Höglandet ska inspireras, nätverka samt få tips och råd om att starta eget som franchisetagare!

Arrangemanget är kostnadsfritt. Information och anmälan: www.franchisetorget.se

 

 

Odlingsakademien - odling som livsstil

EKSJö Under 2019 sjösätter Astrid Lindgrens Hembygd ett nytt hållbarhetsprojekt med fokus på odling. Först ut är tre parallella odlingskurser. Kurserna hålls i Eksjö, Mariannelund och Vimmerby med tre av områdets mest erfarna odlare som ledare: Eva Ekenberg och Ola Johansson och Hillevi Helmfrid. Kurserna följer odlingsåret och omfattar en kväll i månaden från februari till november.

Vaxblekarens vintersatsning

EKSJö Vaxblekaregården i Eksjö har länge drömt om en inglasad vinterträdgård. Förra veckan kunde Marcus Johansson och Lasse Ugarph och deras kollegor inviga ett gigantiskt tält med glasväggar och plats för 150 gäster på bakgården. Här serveras julbord med show hela december.

#Attraktivindustri- miljonprojekt

EKSJö Eksjö.nu får fem miljoner kronor från Strukturfondspartnerskapet Småland och Öarna för att hjälpa företagen med kompetensutveckling. Planen är att #Attraktivindustri ska utbilda 250 personer på företag i fyra kommuner.

Supported Employment – en lyckad väg till jobb

EKSJö Den ena driver ett bageri. Den andra har under många år längtat efter ett vanligt jobb. Båda älskar att baka. Tack vare Supported Employment är de numera kollegor på Lennarts konditori.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: