Öppna / stäng meny

Jessica tar över Blomsterliv

Fler bilder

Efter 14 år på Interflora är Jessica Stridh ett bekant ansikte för Eksjöborna. I dagarna tog hon över Blomsterliv på Norra Storgatan.

– Jag har alltid velat ha något eget, det är nog något som de flesta florister drömmer om. När jag nu fick chansen att ta över Blomsterliv kände jag att ibland måste man bara våga, säger Jessica, som inledningsvis kommer att jobba ensam i verksamheten.

– Jag vill sätta min egen prägel på butiken innan jag eventuellt anställer någon.

Sortimentet är i princip helt utbytt men konceptet är detsamma. Jessica fortsätter med butikens populära teer, mycket krukväxter, fräscha snittblommor och inredning.  

Utanför entrén står ljungen på rad mot den ljusa träfasaden, inne i butiken sprakar det av säsongens färger och på hyllorna trängs frodiga krukväxter med krukor och inredning med rustik höstkänsla.

Läget precis i början av Norra Storgatan, med närheten till Lennarts och Stora torget är perfekt, tycker Jessica.  
– Det är det här som är mysigt, med träkåkarna och det lilla formatet. Jag vill skapa en gemytlig miljö där alla känner sig välkomna och där kunden verkligen är i fokus.

Butiken ingår i kedjan euroflorist, mer information finns på www.blomsterliv.com Frida och Oskar får vd-poster

EKSJö Det blev en händelserik torsdag i LindholmsGruppen. På morgonen presenterade Eksjöhus nyheten att syskonen Frida Scherdén och Oskar Lindholm, som fjärde generationens husbyggare i Eksjö, tar över vd-posterna för Eksjöhus AB och Eksjö Modulbygg AB. Samma kväll fick LindholmsGruppen Årets ta-sig-församhetspris på Eksjö Näringslivsfest.

Magisk näringslivsfest

EKSJö Blomsterboden, Spakarps Plantskola, Lunnagårds Sjukhem AB, Regnbågsdalens Café och Guesthouse, Lindholmsgruppen och Markus Kyllenbeck står för årets prestationer inom näringslivet i Eksjö kommun. I går hyllades de på Eksjö näringslivsfest. Festen arrangeras sedan många år tillbaka av eksjö.nu. Årets upplaga går till historien som en magisk afton.

Eksjö Kulturfestival med 50-tal evenemang i hela kommunen

EKSJö Fredag den 26 oktober startar Eksjö Kulturfestival! En vecka späckad av kulturevenemang för alla åldrar i hela kommunen. Invigningen sker på Skuruhatt med stor eldshow och spökvandring.

Galaxen lagar från grunden

EKSJö I förskolehuset Galaxens kök lagas allt utom köttbullarna från grunden. Under klimatveckan serverades enbart närproducerad/svensk mat. ”Vår dröm är att ha lokala leverantörer”, säger kocken Marianne Jonsson.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: