Öppna / stäng meny

Energispartävling!

Vill du energibanta, men vet inte riktigt hur? Då är det här tävligen för dig! Tillsammans med några vänner, grannar, kollegor bildar du ett lag och får under 4 månader tips och råd hur ni kan slimma er el-förbrukning och samtidigt spara massor av onödiga utgifter! Som en extra bonus lottas det varje vecka ut jättefina priser värda tusentals kronor! Missa inte!

Tävlingen som initieras av Energikontor Sydost, med stöd av Energimyndigheten och Naturskyddsföreningen, startar 1 dec. Anmäl er här: http://www.energismartagrannar.se/

Bilda Team - Ta kontroll, bli medveten, spara och vinn!

Att dra runt på onödiga elkostnader när man inte behöver, blir ingen glad av. Hitta dina lagkamrater och bilda ett Energismart Team och du bantar din elräkning snabbt, effektivt och med ett bestående resultat! Under fyra månader kommer lag från bland annat Kalmar, Kronoberg och Blekinge att utmana varandra i att spara mest, vinnaren får skicka fyra representanter till Bryssel för att delta i EM fi nalen tillsammans med 15 andra EU-länder!

För lagledaren

Ett fantastiskt erbjudande! 2500 kr till alla lagledare som fått hela laget att registerar sin första avläsning på webben!! När laget är registrerat och i gång med sitt energisparande får lagledare en Eliq av oss, värde 2500 kr. Läs mer på www.exibea.se

En tävling många stöttar

Per Holmgren, fd meteorolog numera föreläsare, författare och klimatkämpe är tävlingens ambassadör i Sverige:
"Det är aldrig för sent att göra så mycket som möjligt!"

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: