Öppna / stäng meny

Fira med oss!

Fler bilder

  1. Permakulturdag i Kullåkra 2013
  2. Framtidsveckan invigning 2011
  3. Omställningssafari 2012
  4. Systemteori-övning på Hultsfreds gymnasium 2012
  5. Professor Johan Rockström, chef för Stockholm resilience centre på konferensen Framtidsbilder 2013

Det börjar närma sig slutet för Framtidsforum. Projektet löper ut under hösten, efter 4 år av nätverkande, Framtidsveckor och allt möjligt annat. Det tänker vi fira! Och vi vill att du firar med oss!

Måndagen den 1 september samlas vi på eftermiddag/kväll (tider kommer) på Fredensborgs Herrgård mellan Vimmerby och Hultsfred.

Du kommer bli bjuden på lokalt producerad och förädlad mat. Lotti Jilsmo kommer leda kvällen, som också kommer bjuda på musikunderhållning och en överraskning!

Syftet med kvällen är både att göra ett avslut för de år vi jobbat ihop, med de absolut viktigaste framtidsfrågor som finns. Men det är också ett sätt för oss att lämna över alla de fantastiska kontakter vi fått, att låta er nätverka och skapa nya möjligheter i framtiden!

Boka alltså redan nu in 1 september i kalendern! Vi utlovar en riktigt toppenkväll!

Mer info kommer!

Vill du redan nu anmäla dig så går det bra att göra det till therese@alhembygd.se.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: