Öppna / stäng meny

Förberedelser för Framtidsveckan i full gång!

Förberedelserna inför Framtidsveckan, som 2012 går av stapeln mellan 24e mars och 1a april, är i full gång. Vi söker nya och återkommande arrangörer!

Nytt för i år är att vi har utökat det geografiska området så att hela Oskarshamns kommun är med, tillsammans med Hultsfred, Eksjö och Vimmerby. Tranås och Aneby kommuner kommer också att ha sin Framtidsvecka under
samma vecka, vilket innebär ytterligare möjligheter till samarbeten.

Inbjudan till arrangörer och anmälningsblankett till Framtidsveckan hittar du här.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: