Öppna / stäng meny

Framtidsveckan 2013

Framtidsveckan 2013 kommer äga rum mellan 18-24 mars. Börja planera era arrangemang redan nu!

Varför en Framtidsvecka?

Framtidsveckan ska vara en motbild mot alla de dystra prognoserna och hotbilder mänskligheten står inför. Vi löser inga problem genom att bara prata om dem, utan att samtidigt prata om och visa på lösningar. Även om problemen är globala så är de flesta lösningar lokala!

Genom Framtidsveckan synliggörs alla de enorma resurser av människor, kunskaper och möjliga lösningar som redan finns i vår region.

Vem kan vara med?
Vi bjuder in alla som vill inspirera till en mer hållbar framtid. Framtidsveckan är ett brett samarbete - och alla kan vara med! Arrangörer kan vara allt ifrån kommuner, organisationer, studieförbund, politiska partier och företag till ideella föreningar och enskilda personer.

När?
Anmäl ditt arrangemang senast den 15 februari. Framtidsveckan pågår den 18 -24 mars 2013.

Var?
Framtidsveckan händer där vi skapar den.

Frågor?
Kontakta Therese Sjögren på Framtidsforum:
therese@alhembygd.se alt. 070-658 32 25

Läs mer på: 
www.framtidsveckan.se och på Facebook - Framtidsveckan i Astrid Lindgrens Hembygd.
Anmäl dig och ditt arrangemang på (öppnas inom kort): www.astridlindgrenshembygd.se/framtidsveckan
 

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: