Skogsskafferiet guidar till den vilda maten

Ännu är det för tidigt för de flesta trädgårdsodlade grönsaker. Men i skogen spirar redan många primörer. Här-producerat, klimatsmart, näringsrikt och gott- allt fler upptäcker fördelarna med den vilda maten. Skogsskafferiet är en informativ och lättillgänglig guide till det ätbara i naturen.

Klicka här för att läsa hela artikeln »

Vår-kurser i Framtidsforums regi

Missa inte våra spännande kurser i vår! I april: Permakultur! I maj: Hur får vi det att hända? Vad behöver vända?

Klicka här för att läsa hela artikeln »

Bevara gammal kunskap – Kurs i oxkörning!

Att bevara gammal kunskap, eller i vissa fall till och med återta den, har identifierats som en viktig pusselbit för omställning till ett hållbart samhälle. Att veta hur man gjorde innan oljeboomen tog fart är både logiskt och i vissa fall livsviktigt när vi i framtiden återigen kommer stå inför det faktum att vi inte har tillgång till ”obegränsad”, billig energi.

Klicka här för att läsa hela artikeln »

Framtidsveckan 2012 – (åtminstone en liten) Succé!

Årets Framtidsvecka kan beskrivas på ett enda sätt – en klar kvalitetsökning ger fler besökare, ger mer mediautrymme.

Klicka här för att läsa hela artikeln »