Öppna / stäng meny

Välkommen på informationsmöte om Framtidsveckan 2013

"Framtidsveckan ska vara en motbild mot alla de dystra prognoserna och hotbilder mänskligheten står inför." - Vi kommer under mötet gå närmare in på vad som menas med citatet, vad våra mål med att arrangera Framtidsveckan är och hur du/din förening/ditt företag kan vara en del av den! Välkommen!

Vem är välkommen på mötet?
Vi bjuder in alla som vill inspirera till en mer hållbar framtid. Framtidsveckan är ett brett samarbete - och alla kan vara med! Arrangörer kan vara allt ifrån kommuner, organisationer, studieförbund, politiska partier och företag till ideella föreningar och enskilda personer. Självklart kan man gå på flera av mötena om man har kommunöverskridande verksamhet!

Vi bjuder på fika!

Var och när?
Tid för samtliga möten är 17.30-19.00.

Hultsfred - 12 november, Torsalen i Valhall

Vimmerby - 13 november, Astrid Lindgrens Hembygds kontor, Skyttegatan 2.

Eksjö - 15 november, Krusagården

Oskarshamn - 27 november, Möjligheternas rum på Stadsbiblioteket.

Frågor och anmälan (ej obligatorisk, men bra då vi bjuder på fika)?
Kontakta Therese Sjögren på Framtidsforum: therese@alhembygd.se
alt. 070-658 32 25

 

Välkommen!

 

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: