Öppna / stäng meny

Hultsfred Calling – nu bjuder vi in till fest!

Fler bilder

Fakta

Hultsfred Calling

Datum: 28 maj.

Plats: RockCity, Hultsfred.

På scen: Sator, Docenterna med flera.

Åldersgräns: 18 år.

Biljetter: Ticnet.se och ATG-ombud.

Gör så här: Ta fram kalendern, grabba en spritpenna och gör en fet ring runt lördagen 28 maj (om du inte längre använder gamla papperskalendrar rekommenderar vi att du i stället bara gör en notering i din iPhone, iCal, Android eller vad du nu använder).

Gör så här: Ta fram kalendern, grabba en spritpenna och gör en fet ring runt lördagen 28 maj (om du inte längre använder gamla papperskalendrar rekommenderar vi att du i stället bara gör en notering i din iPhone, iCal, Android eller vad du nu använder). För den 28 maj blir det fest. 28 maj blir det Hultsfred Calling!

Hultsfred Calling föddes när vi satt och snackade om olika Hultsfredsminnen. I Hultsfred har det alltid varit fest. Och nu vill vi bjuda in till vårens bästa fest. Vilka vi är? Vi heter Kent Norberg, Joppe Philgren och Putte Svensson. Eftersom vi älskar livemusik lika mycket som vi gillar riktigt bra fester tar vi med oss våra band - Sator och Docenterna. Dessutom tänkte vi ta med oss lite andra vänner, som kan komma att dyka upp på scenen.

Som sagt - boka in 28 maj redan nu. Då blir det fest. Då blir det Hultsfred Calling!


Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Evenemang i regionen

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: