Öppna / stäng meny

Lönneberga mat och hantverk

Fler bilder

Lördagen den 17 septemer är det åter igen dags för mat och hantverksmässan i Lönneberga Hembygdsgård.

Arrangör av evenemanget är Lönneberga Hembygdsgille i samarbete med lokala sponsorer.
Besökarna bjuds på god mat och fint hantverk av hög kvalitet. I år kommer ett sextiotal utställare att medverka. Besökarna kommer att bjudas på en kulinarisk upplevelse med allt från hemgjorda kroppkakor och squashpaj till latinamerikanska piroger. De som kommer för att se det fina hantverket kommer inte heller att bli besvikna. Det bjuds på allt ifrån smide och keramik till skinn, ull och trähantverk

Vill du ha mer information om utställare, programschema, vägvisning och liknande, besök www.lonnebergamatochhantverk.se.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: