Sista chansen att se Legally Blonde

EKSJö Legally Blonde är Teatertolvans största produktion någonsin. Det är också första gången som föreningen sätter upp en föreställning på Olsbergs Arena. Och allt går som en dans. Föreställningen får lysande recensioner och växer för varje gång den spelas. I helgen har du som ännu inte sett föreställningen en sista chans.

Hållbar inredning på Rost & Blandat

EKSJö I byn Veku, strax söder om Eksjö, ligger butiken Rost & Blandat. Här säljer Ing-Marie Emilsson och hennes son Nisse handgjorda och unika möbler, inredningsdetaljer och bruksföremål med fokus på klimatsmart återvinning.

Nya Ciselören blir byggnadsminne

EKSJö I dagarna reser Byggkompaniet väggar och bjälklag på Ciselören som kommer att klassas som ett återuppbyggt byggnadsminne. Huset ska vara klart om ett år, men redan nu står 105 personer kö till de 15 lägenheterna. I markplanet planeras det för restaurang och pub.

Eksjö vackrast i landet

EKSJö Eksjö toppar listan över vackra småorter i Sverige. Det stod klart när researrangören Skyscanners i veckan publicerade en förteckning över de 20 vackraste och mest sevärda småorterna i landet. En viktig utmärkelse, som stärker hela destinationen, menar Jennie Heimdal, eksjö.nu och Evelina Leander, Eksjö Tourist Center.

Teatertolvan tar plats på scen

EKSJö Biljetterna till musikalen Legally Blonde har släppts och den 26 april är det premiär i Olsbergs Arena. ”Det här är det bästa vi har gjort”, säger Jonas Adolfsson i produktionsteamet.

Från 13 mil till 1,3 km till jobbet

EKSJö Efter att ha långpendlat i hela sin karriär, bor och arbetar Daniel Erkenborn för första gången i en och samma stad. ”Vi har fått ett helt annat liv sedan vi flyttade till Eksjö!”, säger hustrun Ulrika.