Yrkeshögskoleutbildningar på Campus Hultsfred

Den senaste nyheten på Campus är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, en yrkeshögskoleutbildning som är framtagen i samarbete med bland annat Emåmejeriet och Åbro Bryggerier.

Den senaste nyheten på Campus är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, en yrkeshögskoleutbildning som är framtagen i samarbete med bland annat Emåmejeriet och Åbro Bryggerier. Är du intresserad av webben så kanske yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare – med inriktning musik, film och dataspel, är något för dig. Vill du plugga någon av dessa redan till hösten är sista ansökningsdatum 15 maj.

Läs mer
Sedan Campus Hultsfred startades i januari 2008 har antal studenter ökat, just nu är det cirka 400 som pluggar i Hultsfred. Dessutom har Campus byggt ut med nya lokaler och investerat i ny teknik, en rad nya utbildningar har också startats.

Det senaste tillskottet är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, utbildningen sker i samarbete med STI (Stockholms Tekniska Institut). Den är framtagen tillsammans med Emåmejeriet, Frödinge Mejerier, Åbro och Arla i Vimmerby. Den leder till arbete som t.ex. process-, service-, drift- och underhållsingenjör. Är du intresserad av utbildningen tryck här.

Vill du vara med och ta fram nästa generations tjänster inom musik-, film- och dataspelsbranschen? Förra hösten startades yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare – med inriktning musik, film och dataspel på Campus Hultsfred. Utbildningen ger dig en hög datateknisk kompetens och stora möjligheter till arbete i en framtidsbransch. För mer information om denna utbildning tryck här.
För mer information om Campus Hultsfred tryck här