Öppna / stäng meny

Anmäl arrangemang till Framtidsveckan!

24 mars- 1 april är det dax för Framtidsveckan i Astrid Lindgrens Hembygd- Hultsfred, Eksjö, Oskarshamn och Vimmerby kommuner. Omställning Tranås anordnar samtidigt sin första Framtidsvecka i Aneby, Tranås och Ydre med omnejd. Nu är det hög tid att anmäla arrangemang till veckan.

Anmäl ditt arrangemang här.

Sista datum för att få med arrangemang i programmet är den 26e februari, men ju tidigare vi får anmälningar, desto större möjligheter har vi att marknadsföra arrangemangen i förväg.

Vi hoppas på stor uppslutning kring årets Framtidsvecka.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: