Öppna / stäng meny

Är du en medveten konsument?

Boka redan nu upp 4 och/eller 5 december för då kommer en representant för organisationen medveten konsumtion kommer till oss och berätta om hur du kan vara en mer medveten konsument!

Vi upprepar förra årets välbesökta och uppskattade arrangemang, då i samarbete med Tjejjouren Jorun i Eksjö. Då föreläste Daniel Hägerby med en del humor och två delar allvar om hur man som konsument kan göra mer medvetna val. I år arrangerar vi två föreläsningstillfällen, ett i Oskarshamns kommun och ett i Vimmerby kommun.

Läs mer om exakt plats och tid i nästa nyhetsbrev!

 

 

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: