Öppna / stäng meny

Astrid Lindgrens Hembygd Önskar God Fortsättning!

Framtidsforum och vårt systerprojekt Leader Lär ser fram emot ett nytt år med många spännande samarbeten och händelser. Tveka inte att kontakta oss om du har en bra idé som vi kan hjälpa till med på något sätt!

Både inom Framtidsforum och Leader Lär har vi redan flera spännande aktiviteter planerade. Bl.a. kommer vi göra en eller två permakultur-kurser under våren, håll utkik efter information. Och i vecka 12 kör vi Framtidsveckan. Men vi är långt ifrån fulltecknade, så tveka inte att kontakta oss om du har några bra idéer!

Therese Sjögren 070 - 658 32 25, therese@alhembygd.se

Emma Sundman 070 - 658 32 51, emma@alhembygd.se

   

 

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: