Öppna / stäng meny

Att sova med en mygga i sovrummet...

Fler bilder

Den här planschen sattes upp någon gång i januari eller februari 2013. Det var från början en av flera affischer vi gjorde för att informera om Framtidsveckan. Den delen som angav datum har nu rivits av och budskapet på planschen är det enda som finns kvar. Man ser ju också tydligt att den varit överaffischerad i omgångar...

Rubriken på den här artikeln syftar på ett afrikanskt ordspråk som lyder: "om du tror att du är för liten för att påverka, då har du aldrig försökt sova med en mygga i sovrummet". Det kanske har allt att göra med att affischen sitter kvar, eller inte alls. Det får du avgöra!

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: