Öppna / stäng meny

Framtidsveckan 2012 – (åtminstone en liten) Succé!

Årets Framtidsvecka kan beskrivas på ett enda sätt – en klar kvalitetsökning ger fler besökare, ger mer mediautrymme.

Framtidsforum kan så här veckorna efteråt konstatera att nästan allt blivit bättre från förra året, vår egen insats likväl som alla arrangörers, kvalitén på arrangemangen och besöksantalet. Och mediabevakningen startade i år flera veckor före själva Framtidsveckan.

En mer djupgående utvärdering kommer ske under kommande veckor.

På bilden ses den härproducerade äppelkakan och ört-teet (som också kom från den egna gården) som serverades vid jämställdhetslunchen i Ingebo hagar.

För att se mer dokumentation från veckan besök vår Facebooksida: Framtidsveckan i Astrid Lindgrens Hembygd på Facebook

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: