Öppna / stäng meny

Hur kommunicerar man hållbarhet? Välkomna på media-seminarium!

Att lyfta hållbarhetsfrågor i media är svårt- och samtidigt en central del av hållbarhetsarbetet. Därför bjuder Framtidsforum nu in alla som är med och arrangerar aktiviteter under Framtidsveckan samt LAG till ett exklusivt seminarium som ska ge oss verktyg att nå ut bättre i media. One Planet PR kommer ned från Stockholm för att dela med sig av sin gedigna erfarenhet, och ge oss konkreta tips och råd.

Seminariet kommer att innehålla följande:
  • Nyhetsvärdering & nyhetsvinkling
  • Trender och företeelser i media
  • Att kommunicera miljö och hållbarhet
  • Verktygslåda för att nå ut till media
  • Praktiska tips för att skriva pressmeddelanden och debattartiklar, ringa journalistsamtal m.m. 
  • Att tänka på inför en intervju

Tid: 10e mars kl 9:30-13:00
Plats: Astrid Lindgrens Näs, Vimmerby 

Seminariet är utan kostnad för alla som är med och arrangerar aktiviteter under Framtidsveckan samt för Astrid Lindgrens Hembygds LAG-medlemmar. Antal platser är begränsat, så föranmälan krävs. Blir seminariet fullbokat är det först till kvarn och 2 platser per organisation som gäller. Vi bjuder på fika.

Anmäl er till therese@astridlindgrenshembygd.se senast den 1 mars.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: