Öppna / stäng meny

In Transition 2.0

Den nya dokumentären om Omställningsrörelsen - In Transition 2.0 - gör nedslag i rörelsens globala nätverk av lokala grupper. Snart på en visning nära dig!

Filmen samlar historier från världens alla hörn om hur människor går samman för att ställa om sina liv och sina närsamhällen, odla, starta egna valutor, producera sin egen energi och sprida omställningsidéerna. En dokumentär om kreativitet, växtkraft, handling och hopp i en osäker tid.

Framtidsforum kommer att köpa in filmen, som nyligen hade premiär i Sverige. Vill ni visa den tillsammans med oss? Hör av er!

Se filmens trailer här.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: