Öppna / stäng meny

Lokalekonomidag 2014 Småland

Fakta

Den nationella konferensen ”Lokalekonomidagarna” (LEK) arrangerades första gången 2003 vid Växjö universitet. Målet med konferensen var att skapa en arena för kunskap, erfarenhet och debatt om lokal ekonomi och kapitalförsörjning.

Den 18 mars samlades närmare 80 personer på Fredensborg för att lyssna till ett tiotal intressanta, tankeväckande och kanske till viss del utmanande föredragningar.

Inom kort kommer en mer utförlig dokumentation av dagen, men under tiden hittar man de olika föreläsarnas presentationer här:

LEK/Småland/presentationer

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: