Öppna / stäng meny

Omställning Vby-Hfreds årsmöte

Du vet väl att det finns en omställningsförening i Vimmerby och Hultsfred som hittar på massa coola aktiviteter? Nu är det dags för deras årsmöte! Och dags för dig att engagera dig?!

Söndag 23/2, kl 14 hålls årsmötet på Fabriken, Vimmerby.

Filmen Transition 2.0 kommer visas, sedan följer diskussioner om hur filmen kan inspirera oss här i vår bygd samt vanliga årsmötesförhandlingar. 

 

Har du något du vill bidra med till mötet? t ex ett kortare föredrag eller kringarrangemang? Hör av dig på vimmerbyhultsfredsomstallning@gmail.com

Omställning Vimmerby- Hultsfred  har även en egen facebooksida: Vimmerby - Hultsfreds omställningsförening på Facebook

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: