Öppna / stäng meny

På lördag börjar Framtiden!

På lördag 24e mars drar årets Framtidsveckan igång! Programmet bjuder på mängder av mötesplatser för en hållbar framtid. Kom och ta del av alla spännande idéer, låt dig inspireras, diskutera, bidra med din kunskap och stifta nya bekantskaper! Det är besökare och arrangörer som tillsammans gör Framtidsveckan. Programmet är brett och varierat, och innehåller någonting för alla. Vi ser fram emot en kraftfull manifestation för en hållbar framtid!

Framtidsveckan går av stapeln mellan 24 mars och 1 april i Hultsfred, Vimmerby, Eksjö och Oskarshamns kommun; samt Tranås, Aneby och Ydre med omnejd.

Programmet kan hämtas på biblioteken i huvudorterna, och finns också här för Astrid Lindgrens Hembygd,

och här för Aneby, Tranås och Ydre.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: