Öppna / stäng meny

Permakulturkurs!

Boka in helgen 21-22 april! Då planerar Framtidsforum en helgkurs i permakultur på en gård utanför Vimmerby. Kursledaren utlovar både teori och praktik kring kreativ och rikgivande odling enligt permakulturens principer. Kursen vänder sig till såväl erfarna odlare som nybörjare, och såväl personer som odlar på balkongen som personer med större täppa.

Permakultur är ett förhållningssätt och ett designverktyg där fokus ligger på samspel med naturen och naturliga processer. Läs mer om permakultur på Permakultur Sveriges hemsida.

Mer detaljer om kursen kommer snart. Anmäl intresse till Therese eller Emma.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: