Öppna / stäng meny

Polly Higgins i Karlskrona!

Missa INTE chansen att höra Polly tala om sitt arbete att göra ecocide - livsmiljöförstörelse - till det femte brottet mot freden! Den 27 april kommer Polly till Karlskrona.

Polly Higgins är jurist med inriktning på internationell miljörätt och författare. 2010 tog hon initiativet att starta en kampanj för att göra ecocide, livsmiljöförlust, till ett brott. Bland annat har hon lagt fram förslaget inför FN.

Den 27 april kommer Polly till Karlskrona, passa på att höra henne tala om sitt arbete med ecocide. På eftermiddagen kommer Polly hålla sin föreläsning ”dare to be great” som handlar om att engagera sig och att ge 100 % för sådant som går utöver de snäva egenintressena.

Läs mer om dagen här: Polly Higgins i Karlskrona på Facebook

Mer om Polly: Polly Higgins officiella sida

Anmäl dig här: Anmälan till dagen

 

Framtidsforum kommer åka och om någon är intresserad av samåkning hör av er till Therese, therese@alhembygd.se (obs, ni måste även anmäla er direkt på länken ovan!). Uppdatering 9/4: Vi utgår ifrån Vimmerby/Västervik. Självklart kan vi tänka oss att plocka upp folk längs vägen!

 

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: