Öppna / stäng meny

Schysst konsumtion – hur påverkar dina dagliga val?

Alternativ rubrik för den här artikeln hade kunnat varit "Rösta 365 dagar om året för en shysstare framtid". Varje dag påverkar dina val någon annan, vare sig du väljer ATT konsumera eller att INTE konsumera. Om det och mycket mer kommer Medveten konsumtions Daniel Hägerby att prata om då han besöker Eksjö 19 december...

Välkommen till en mysig kväll på Lilla Cafeet i centrala Eksjö där vi pratar smart konsumtion med Daniel Hägerby. 

Tid: 18.00.

Vi kommer bjuda på en ekologisk, vegetarisk lättare rätt med måltidsdryck till. Den som vill fika lite extra får stå för den kostnaden själv.

Kvällen är ett samarbete mellan Astrid Lindgrens Hembygd och Tjejouren i Eksjö.

Föreningen Medveten Konsumtion fungerar som ett nätverk av folk som hjälper
varandra att kunna ta mer medvetna konsumtionsbeslut ur miljö- och
rättviseperspektiv. Ju fler vi blir desto bättre.
Läs mer om medveten konsumtion på: http://www.medvetenkonsumtion.org/

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: