Öppna / stäng meny

Snart dax för Framtidsvecka! Boka in 16-24 mars!

Årets Framtidsvecka bjuder på ett varierat utbud av nya och återkommande aktiviteter! Kurser, föreläsningar, utställningar, samtal, öppet hus, prova-på…. Ta del av idéerna, låt dig inspireras, diskutera, bidra med din kunskap och stifta nya bekantskaper!

Se årets program här!

Under Framtidsveckan samlar vi de goda krafterna för omställning till hållbarhet, och visar på lokala initiativ för en bättre framtid. Framtidsveckan är ett samarbete med många olika aktörer. Alla arbetar med omställning och hållbarhet. Det går att förändra vårt sätt att leva, vårt sätt att förvalta vår jord, och samtidigt utveckla våra lokalsamhällen!

Framtidsveckan går av stapeln i Vimmerby, Eksjö, Hultsfreds och Oskarshamns kommuner.

Framtidsveckan samordnas av föreningen Astrid Lindgrens Hembygds projekt Framtidsforum, som verkar för att öka engagemang, kunskap och handlingskraft för omställning till hållbarhet i vår region.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: