Öppna / stäng meny

Vi jobbar med hållbarhet - del 3

Fler bilder

Framtidsforum, precis som EUs landsbygdsprogram, är inne på sitt sista år. Vad händer härnäst? Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd står inför stora val inför kommande period. Ska föreningen fortsätta jobba offensivt med hållbar utveckling på samma sätt som vi gjort? Eller är det dags att släppa det helt? Vad är verkligen viktigt för dig, din bygd och vår framtid?

Vi har tidigare skrivit om varför Astrid Lindgrens Hembygd jobbar med hållbarhetsfrågor.

Läs del 1 här: Vi jobbar med hållbarhet - del 1

och del 2 här: Vi jobbar med hållbarhet - del 2

Men vad händer nu? Vill du vara med och dra upp riktlinjerna för kommande 7-årsperiod? Då är det dags att engagera dig nu!

Att bli medlem i föreningen kostar bara 50 kr, som sätts in på: Bg 279-7629

Märk inbetalningen med ditt namn och skicka ett mail med dina uppgifter (adress, telefon mm) till ingrid@alhembygd.se.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: