Öppna / stäng meny

Vill du engagera dig ideellt?

Vill du göra något på din fritid som kan vara värdefullt för någon annan? Volontärbyrån förmedlar kontakter mellan uppdragsgivare och volontärer i hela Sverige.

På volontärbyråns hemsida  kan man hitta uppdrag inom en mängd skiljda områden. Här finns ideella organisationer som behöver någon som lyssnar, översätter, bakar, städar, serverar kaffe, informerar, undersöker, utvecklar hemsidor, skriver, vaktar telefoner... Förmedlingstjänsten är gratis för både volontärer och organisationer.

Volontärbyrån har funnits sedan 2002 och är en del av Forum för Frivilligt Socialt Arbete. Verksamheten finansieras genom stöd från regeringen, företag, kommuner och stiftelser. Volontärbyrån utbildar också frivilligorganisationer i volontärsamordning.

Vilken lokal utveckling vill du att vi ska stödja?

FRAMTIDSFORUM Föreningen Astrid Lindgrens Hembygd drar upp riktlinjer för en ny programperiod. Du kan vara med och påverka redan nu. Välkommen till startmöte i den spännande processen att beskriva vad som kan göras i vårt område.

Skogsträdgårdskurs

FRAMTIDSFORUM En skogsträdgård är ett självreglerande ekosystem som du anlägger för att producera mat och andra nyttigheter med minimal arbetsinsats över tid. Kom och lär dig hur man gör över en helg i sommar. Antalet platser är begränsat!

Landsbygdsriksdagen 2014 - Omställning viktigaste frågan!

FRAMTIDSFORUM Framtidsforum besökte landsbygdsriksdagen i helgen, och efter lördagens Open space hade "Omställning" röstats fram som den viktigaste frågan att arbeta med på och för utvecklingen på Sveriges landsbygder!

Lokalekonomidagarna 2014 på Fredensborg

FRAMTIDSFORUM Nu har dokumentationen från Lokalekonomidagen på Fredensborg blivit klar. Inom kort kommer det även gå att se om alla föreläsningar då de filmades i sin helhet.

Evenemang i regionen

Eksjö

Saknar data från alltsomsker.nu

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Oskarshamn

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: