Öppna / stäng meny

Byggstart för Netto i Hultsfred

Fler bilder

Bygget av en ny Nettobutik är på gång i Hultsfred. Butiken väntas stå färdig i november.

Netto är i första hand en livsmedelsbutik och finns på ett 100-tal platser i landet. Den första butiken öppnade i maj 2002. Netto är Sveriges mest expansiva livsmedelskedja just nu, med en tydlig målsättning att etablera minst 30 nya butiker varje år.
Netto Sverige AB ägs till 100 % av Dansk Supermarked Gruppen A/S, vilken i sin tur ägs av A.P. Möller-Maersk Gruppen och Salling A/S. Butikerna ser i huvudsak lika ut i alla länder, men sortimentet är alltid anpassat till varje land.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: