Öppna / stäng meny

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

Fler bilder

Arbetar du hemifrån?
Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun?
Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler?
Funderar du på att starta eget?

Det planerade kontorshotellet i Hultsfred ger dig som företagare möjlighet att sammanstråla med andra företagare under samma tak.

Hur?
Du hyr en kontorsmodul och får tillgång till representativa gemensamhetsytor med de funktioner du vill ha. Här kommer det att finnas konferensrum, stort kök och en härlig uteterrass på andra våningen. Du kan profilera ditt företag både utåt och inne i lokalerna.

Var?
Det planerade kontorshotellet kommer att ligga mellan Hotell Palace och restaurang Europa, på platsen där Hultsfreds taxi och Pressbyrån låg. Nära centrum, utsikt mot sjön Hulingen och gångavstånd till tåg och buss.

När?
Så fort vi fått in tillräckligt många intresserade startar byggnationen.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: