Öppna / stäng meny

Fy skråen vilket härj

Fler bilder

Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Den 7 juli blir det stor sommarfest i Hultsfreds folkpark. Dagen går i irländsk och småländsk anda.

Den 7 juli blir det stor sommarfest i Hultsfreds folkpark. Dagen går i irländsk och småländsk anda.
Det är tänkt att det ska bli en stor familjefest med fokus på de mindre under dagen och aktiviteter som segelflyg, brandbilar minispeedway och lokala band. Melodifestivalaktuella Timotej är klara och kommer att uppträda under dagsprogrammet.

Kvällen vänder sig till den äldre publiken där programmet i dagsläget inte är helt klart, men än så länge vet vi att du kan dansa till Wild Rover, Lifvens och The Hwillagers glada musik. Utöver liveuppträdanden blir det disco och ölserveringar.
 
Arrangörerna utlovar att det kommer att bli en kväll i sann Hultsfredsanda, det vill säga en kväll du sent glömmer.
Gå in på facebook för att hålla dig uppdate

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: