Öppna / stäng meny

Friskvårdsveckan

Vecka 45, 3-9 november arrangeras den årligen återkommande Friskvårdsveckan i Hultsfredskommun. Under denna vecka kommer det att bli lite extra uppmärksamhet på friskvård.

Vecka 45, 7-13 november arrangeras den årligen återkommande Friskvårdsveckan i Hultsfredskommun. Under denna vecka kommer det att bli lite extra uppmärksamhet på friskvård.
Avsikten med denna vecka som anordnas av Lokala Hälsorådet tillsammans med Våga Friskt är att lyfta fram vikten av motion och öka hälsomedvetandet bland kommunens invånare.
- Inom skola, barnomsorg och studieförbund är friskvårdsveckan i stort sett självgående där man bland annat lyfter fram hälsan extra under denna vecka, berättar Lena Borgstrand som är samordnare för friskvårdsveckan.
- Vi försöker också få med kommunens föreningar och företag i arbetet med att lyfta fram vikten av en hälsosam livsstil och målet är att få så många som möjligt att fokusera lite extra på hälsan under denna vecka, fortsätter Lena.
- Regelbunden och måttlig fysisk aktivitet är ett av de enklaste sätten att förbättra och behålla hälsan och som människor är vi skapta för att röra på oss. Viktiga organ som hjärta, lungor, muskler, leder och nerver mår väl av och är byggda för fysisk aktivitet, avslutar Lena.

Håll utkik här efter programmet

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: