Öppna / stäng meny

Hultsfred 2012

Nytt datum! För ett par dagar sedan avslöjades Hultsfredsfestivalens datumbyte.

För ett par dagar sedan avslöjades Hultsfredsfestivalens datumbyte. Festivalen kommer återgå till datumet 14-16 juni som man hade under sin storhetstid, och på så vis kommer man ligga samma helg som den danska festivalen Northside som även den drivs FKP Scorpio. Festivalen passar även på att meddela att man redan inlett jakten på bokningar av såväl större etablerade namn som utvalda nya akter. Det ska helt klart bli intressant att se vad festivalen kan trolla fram nu när man har ett helt år på sig. Information gällande biljetter kommer släppas i samband med det första artistsläppet.

Följ festivalen på facebook

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: