Öppna / stäng meny

Hultsfreds bio digitaliseras!

Att få en digitaliserad bio öppnar upp för nya möjligheter att sprida film och kultur.

Biografen Valhall, Hultsfred drivs sedan ett par år tillbaka av HFK, Hultsfreds fotbollsklubb. För ett par år sedan digitaliserade man ljudet och nu är stunden kommen till att digitalisera själva filmerna. Det är en rejäl investering det är frågan om, totalt kostar digitaliseringen närmare en miljon. HFK har själva skjutit till en rejäl summa, men bidrag har även kommit från kommunen och Svenska Filminstitutet.

Att få en digitaliserad bio öppnar upp för nya möjligheter att sprida film och kultur. Premiärvisningar kan ske samtidigt i Hultsfred som London. Chansen att få se en opera från Metropolitan, Coldplay på Stockholm Stadion eller direktsänd match i VM-fotboll kan bli sann.

Vill du veta vilka filmer som visas? Klicka här

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: