Öppna / stäng meny

Hultsfreds Elbutik – en personlig butik nära dig!

Fler bilder

Många var nyfikna och väldigt glada över att Hultsfreds Elbutik öppnade lagom till första advent. Under hösten har det varit ett frenetiskt arbete att få lokalen iordningsställd.

Jörgen Karlsson tidigare anställd på Axelssons El beslutade tillsammans med sambon Agneta att åter öppna butiken efter att den har varit stängd en tid. De har tillsammans gjort ett bra jobb och fräschat upp lokalen rejält.
 
Företaget drivs fortfarande genom Elkedjan och är som Jörgen och Agneta säger – en butik nära dig!
 
-Vi säljer vitvaror, småel, belysning, hushållsmaskiner, rakapparater, soda streamer och mycket mera. Du kan även köpa tjänsten hemleverans av vitvaror, berättar Jörgen.
 
Öppningshelgen startade kanonbra för Jörgen och Agneta, affären var full av folk och många varor sålde slut. Det kunde inte ha startat bättre.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: