Öppna / stäng meny

Levande ljus

Fakta

Kontakt:0733-936265
Hemsida:www.levandeljus.se
Plats: Storgatan 34, Järnforsen

Är ett nystartat företag i Järnforsen

I lokalen där Handelsbanken låg förut i Järnforsen har Anne Uebel tillsammans med dottern Charlotte öppnat ett ljusstöperi. I lokalen stöper de ljus och har även försäljning där. De tog i höstas över ett ljusstöperi som en gång startades i Loftahammar.

Planera in ett besök till deras butik som har öppet över helgerna (fre-lör). Har du inte möjlighet att åka dit kan du få dina ljus hemskickade.

Kolla in deras sida på facebook

 

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Evenemang i regionen

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: