Öppna / stäng meny

Machinery Scandinavia- företaget som levererar borrmaskiner av hög svensk kvalitet.

Fakta

Finns i Rosenfors
Världsberömda med varumärkena Strands, Arboga, Solberga och IMA
Totalt arbetar 14 personer, varav 4 kvinnor
www.mscab.se

Machinery Scandinavia AB är etablerat i Hultsfreds kommun sedan 1937. Idag huserar de i moderna lokaler som ligger i Rosenfors ca 16 km söder om Hultsfred.

Machinery Scandinavia AB är etablerat i Hultsfreds kommun sedan 1937. Idag huserar de i moderna lokaler som ligger i Rosenfors ca 16 km söder om Hultsfred.
 
-Vi är världsberömda med våra varumärken Strands, Arboga, Solberga och IMA.
Moderna borrmaskiner tillverkas från råmaterial till färdig produkt i Rosenfors. 70 procent av vår försäljning exporteras och våra huvudmarknader är förutom Sverige; Skandinavien, Europa och Nordamerika. Vi erbjuder även våra kunder service, renovering och genomgång av äldre maskiner berättar vd:n Anders Widfeldt.
 
Totalt arbetar 18 personer i företaget, varav 4 kvinnor.
 
Företagets mål är att fortsätta leverera borrmaskiner av hög svensk kvalitet: ”Made in Sweden”, till kunder runtom i världen.
 
-För närvarande har vi inga personella behov, men kommer att behöva förstärka främst vår försäljningsavdelning inom det närmaste året. Eftersom vi är exportinriktade krävs både språkvana och viljan att resa runt och besöka våra huvudmarknader, berättar Anders.
 
Vi arbetar i en modern datamiljö med nytt installerat affärssystem sedan 2009. Beroende på vilken tjänst vi söker, styrs utbildningsbehovet efter detta, fortsätter Anders.
 
För oss är tillgänglighet och service ledord, hemsidan är därför ett viktigt element för oss. På hemsidan ska du som besökare kunna finna information om oss, hur vi arbetar och information om våra produkter. Vi har därför utvecklat vår gamla hemsida till att bli mer dynamisk och lättförståelig för våra besökare.
 
Välkommen med ditt besök  

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Evenemang i regionen

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: