Öppna / stäng meny

Nyheter från AB Hultsfreds Bostäder

- Nu har vi tagit ytterligare ett steg närmare möjligheten att bo vid Hulingens strand, berättar Gunilla Hartikka, bostadsförmedlare på AB Hultsfred Bostäder.

- När vi gick ut och började undersöka intresset för en hyresrätt i detta område fick vi in cirka 25 anmälningar. Flera av dessa är fortfarande intresserade nu när vi går in i nästa fas och planerar formen för byggnationen, fortsätter Gunilla.
Hultsfred Bostäder har fått tillräckligt många intresseanmälningar för att bygga. Området är tänkt att vara förberett till våren 2012. Planen är att bygga radhus och flerfamiljshus i två plan beroende på önskemål, ca 10-15 lägenheter, 2-4 rum och kök.
- Det finns fortfarande möjlighet att höra av sig om man är intresserad. Vi kan också erbjuda lägenheter i övriga delar av tätorten och kommunen, avslutar Gunilla.

Vill du ha hjälp med att hitta boende?
Kontakta
Gunilla Hartikka
0495-24 00 55

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: