Öppna / stäng meny

Vad ska vi äta?

Fakta

Hur funkar det?
•Jag väljer själv om jag vill ha leverans varje eller varannan vecka hem till min dörr eller till min arbetsplats för antalet familjemedlemmar som jag önskar.
•Jag kan välja att få recept för fyra eller fem dagar.
•Vissa basvaror behöver jag ha hemma, så som kryddor, smaksättare, oljor och smör samt torrvaror
•Jag får ett eget login till hemsidan för att komma åt veckobrev och recept. Självklart följer dessa även med i leveransen.
•Jag betalar in på bankgiro senast onsdag innan önskad leverans och kan dessutom skjuta upp en veckoleverans.
•Leveranserna utgår från ICA Kvantum i Vimmerby där varorna stått förvarade i kylrum och levereras sedan direkt till dig.

Många känner nog som jag när arbetsdagen nått sitt slut, något trött och blodsockernivån har börjat sjunka…

Många känner nog som jag när arbetsdagen nått sitt slut, något trött och blodsockernivån har börjat sjunka… Ungar som ska hämtas på dagis för att sedan komma hem till en glad hund som mer än gärna vill gå på en promenad, bums eller ett hus som är behov av att bli städat. Vad ska vi äta? Känner middagspaniken och ser det som ett enda stressmoment. Öppnar kylskåpet för att se vad som finna att erbjuda. Oftast blir det någon form av halvfabrikat och har jag tur så finns det något halvfräscht salladshuvud att erbjuda till. Har tänkt tanken många gånger. ”Gud vad skönt det skulle vara om någon hade handlat till mig och dessutom lagt fram lättlagade och framförallt nyttiga recept”
 
Vår familj har nu "varit med" Middag Med Mera sedan start och har skaffat oss ett beroende av Fredrikas fantastiska rätter. Fredrika kommer till oss varje måndag med en kasse full med varor och veckans recept såklart. Enklet och smidigt och det sparar familjen en massa tid.  
 
Fredrika Svensson, bosatt i Målilla med familj ligger bakom detta koncept. ”Middag Med Mera”. Fredrika har stor erfarenhet då hon som ansvarig för Restaurang Metropol i Hultsfred har varit delaktig och ansvarig för planering av dagens lunch, konferenser, julbord, festmåltider, catering och mat och dryck på Hultsfredsfestivalen.
Middag Med Mera erbjuder sig att planera, plocka ihop och leverera råvaror och recept hem till din dörr!

Så varför inte göra som jag? Unna dig och familjen lite vardagslyx och få mer tid över till andra saker
Vill du veta mera?

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: