Öppna / stäng meny

Virserums Golvservice.

Fler bilder

  1. Lars Löfquist

Företaget startade sin verksamhet på 40-talet i Virserum.

Företaget startade sin verksamhet på 40-talet i Virserum. I dagsläget arbetar åtta personer inom firman, varav den senast anställda är en utbildad kvinnlig målare med mattläggning, kakelsättning och målning. Under sommaren är det alltid ett extra tryck på måleriet så då tar firman in extra personal.
Utöver butiken i Virserum driver man även en butik sedan två år tillbaka i Åseda.
- Vi ser just på framtiden då vi har en trogen kundkrets plus att vi ser att vår butik i Åseda stadigt får nya kunder, berättar Lars Löfquist ägare till Virserums Golvservice
 

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: