Öppna / stäng meny

Virserums Konsthall

Fler bilder

Det är svårt att inte slås av häpnad när man besöker Pappershusets andra våning för första gången. Sextio meter långt, femton på bredden och med ett genomskinligt bågformat tak som får ljuset att flöda. Virserums Konsthall är en av Sveriges tio största konsthallar, och mycket omskriven för att den ofta presenterar utställningar kring aktuella frågor, t ex Hata/Älska Sydkraft och Telia/Hata Nödkraft och Felia 2005, Gaza 2009 och nu Carema.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: