Öppna / stäng meny

Webbpartner AB med tio anställda flyttar till Hultsfred

Vimmerbyföretaget Webbpartner flyttar till Hultsfred och Rock City. Företaget har expanderat kraftigt och var nu trångbodda. Samtidigt lockade den kreativa miljön på Rock City och bredbandförbindelsen på 200 megabyte, en digital motorväg.

Carl-Anton Johansson är delägare i företaget och han beskriver miljön i Rock City-huset som kreativ och utvecklande. Han ser också synergier med bland annat Campus Hultsfred och Gyro. På Campus finns bland annat en webbutbildning. 
 
- Det säkerställer en del av vårt framtida komptenbehov, säger Carl-Anton Johansson.
 
Företaget har en uttalad ambition att växa, både i Hultsfred och i Sverige, men huvudverksamheten koncentreras till Hultsfred. Redan nu är företaget också verksamt i  i Stockholm och Umeå. Sedan starten 2008 har företagets omsättning ökat rejält, De två första åren ökade den med 65 procent för att perioden 2010-2011 öka med 40 procent. 
 
Webbpartner har ungefär 500 kunder som servas med hemsidor och verktyg för att hålla dem uppdaterade. Bland kunderna kan nämnas Posten, ÖoB, K-Rauta och Walt Disney Company.
 
I framtidsplanerna finns en etablering av en webbtv-studio i samarbete med Högsbyföretaget i Teve.

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Evenemang i regionen

Hultsfred

Saknar data från alltsomsker.nu

Se hela evenemangskalendern på alltsomsker.nu

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: