Öppna / stäng meny

Yrkeshögskoleutbildningar på Campus Hultsfred

Den senaste nyheten på Campus är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, en yrkeshögskoleutbildning som är framtagen i samarbete med bland annat Emåmejeriet och Åbro Bryggerier.

Den senaste nyheten på Campus är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, en yrkeshögskoleutbildning som är framtagen i samarbete med bland annat Emåmejeriet och Åbro Bryggerier. Är du intresserad av webben så kanske yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare – med inriktning musik, film och dataspel, är något för dig. Vill du plugga någon av dessa redan till hösten är sista ansökningsdatum 15 maj.

Läs mer
Sedan Campus Hultsfred startades i januari 2008 har antal studenter ökat, just nu är det cirka 400 som pluggar i Hultsfred. Dessutom har Campus byggt ut med nya lokaler och investerat i ny teknik, en rad nya utbildningar har också startats.

Det senaste tillskottet är STI-Ingenjör livsmedelsprocess, utbildningen sker i samarbete med STI (Stockholms Tekniska Institut). Den är framtagen tillsammans med Emåmejeriet, Frödinge Mejerier, Åbro och Arla i Vimmerby. Den leder till arbete som t.ex. process-, service-, drift- och underhållsingenjör. Är du intresserad av utbildningen tryck här.

Vill du vara med och ta fram nästa generations tjänster inom musik-, film- och dataspelsbranschen? Förra hösten startades yrkeshögskoleutbildningen Webbutvecklare – med inriktning musik, film och dataspel på Campus Hultsfred. Utbildningen ger dig en hög datateknisk kompetens och stora möjligheter till arbete i en framtidsbransch. För mer information om denna utbildning tryck här.
För mer information om Campus Hultsfred tryck här
 

Söker ditt företag ett centrumnära kontor?

HULTSFRED Arbetar du hemifrån? Funderar du på att flytta ditt företag till Hultsfreds kommun? Är du trångbodd eller har ditt företag dåliga lokaler? Funderar du på att starta eget?

Bondens Torg ska utvecklas

HULTSFRED Astrid Lindgrens Hembygd gör en satsning för att vidareutveckla Bondens Torg - det ambulerande marknadskonceptet för lokal mat och hantverk i Eksjö, Vimmerby, Hultsfreds och Oskarshamns komuner. Elisabet Storck blir projektledare .

Skräpplockarna

HULTSFRED Nu är Hultsfreds kommun ansluten till Skräpplockardagarna, Sveriges största manifestation mot nedskräpningen!

Fy skråen vilket härj

HULTSFRED Sommarens happening! Grabbarna P3 eller rättare sagt Putte Svensson, Patric Engqvist och Patrik Axelsson - alla de tre gamla festivalrävar planerar för ett nytt event i sommar.

Nyhetsbrevet sponsras av:

Vi som publicerar på brevethemifrån.se: