Förnya dina framtidsbilder!

Fakta

Framtidskommissionen består av statsministern och de övriga tre partiledarna i regeringen samt nio personer från olika delar av det svenska samhället. Kommissionen syftar till att identifiera viktiga samhällsutmaningar Sverige står inför på längre sikt, mot år 2020 och år 2050. Resultatet presenteras i en slutrapport under våren 2013.

Är du och de dina förbereda för en förändrad omvärld? Har vi utanför storstadsregionerna särskilda möjligheter? Vi har bjudit in några av Sveriges främsta experter på framtidsfrågor under en unik konferens i samband med Framtidsveckan 2013.

I mars släpper regeringens Framtidskommission sin rapport. Redan veckan innan presenterar delar av kommissionen en försmak av rapporten på en unik konferens i Astrid Lindgrens Hembygd!

Men det finns flera sätt att se på framtiden. En rad experter inom flera ämnesområden visar på olika framtidsbilder och vad de betyder för regionen.

Astrid Lindgrens Hembygd tillsammans med Doing Rural har bjudit in en rad experter och sakkunniga på olika områden. Alla med tankar och åsikter kring ett framtida (hållbart) samhälle. Under konferensen kommer vi inte bara reda ut vilken framtid de ser framför sig, vi kommer även ta reda på vilka förutsättningar och förgivettaganden de olika framtidsbilderna har.

Se Inbjudan.