Röd "muscle car" har siktats

Vimmerbybo vittnar om att förra veckan ha sett en röd bil köra tyst och fort genom samhället.

 Tisdagen den 17:e september såg flera vittnen den röda bilen köra fort genom deras små idylliska samhällen. Polis tillkallades aldrig, men föraren tutade glatt på alla som vinkade. Brevethemifrån fick dock tag på "liggisten" för en kort intervju innan han körde vidare söderut.

"Det rör sig om en sann muskelbil, eftersom den endast drivs framåt av muskelkraft. Trots det får man vakta på hastighetsmätaren, åtminstonde i tätorterna" säger den svettige föraren. "Fast det bara var fem plusgrader blir det fort varmt inne i kupén" förklarar han vidare. "Det bästa är att jag kan komma hem och med gott samvete lägga mig i soffan, efter att ha fått rejält med vardagsmotion och undvikit massor av koldioxidutsläpp jämfört med att köra en vanlig bil" skryter han, som för att påminna Brevethemifrån om det vi redan vet - att den största  utmaningen för Sverige att bli fossilfritt är transportsektorn.

"Kolla gärna min blogg, questxs.blogspot.se,och kommentera ifall ni tycker jag kör för fort. Det finns bara 25 av oss i Sverige, så om ni ser en röd Quest rulla förbi är det än sålänge troligen jag" avslutar den halvnakne och flinande mannen innan han hoppar tillbaka i sitt fordon och rullar iväg.