Vår-kurser i Framtidsforums regi

Missa inte våra spännande kurser i vår!
I april: Permakultur!
I maj: Hur får vi det att hända? Vad behöver vända?


Introduktionskurs i Permakultur. 21-22 april


Den 21-22 april har Framtidsforum bjudit in en certifierad permakulturlärare att hålla en kurs på gården Bastefall i Pelarne utanför Vimmerby. Se inbjudan här.

Vi startar med fika kring kl 10/ 10:30 på lördagen. Kursen pågår sedan kl 11-18 på lördagen, och 9-15:30 på söndagen.

Mat (lakto-ovo-vegetarisk) för de två dagarna ingår i kursavgiften på 400 kr. Kursavgiften kan betalas på plats. För dem som vill finns möjlighet till övernattning på Bastefall. Ta då med luftmadrass/ liggunderlag och sängkläder.

Vi behöver få in definitiv anmälan till kursen senast den 17e april. Anmäl er genom att mejla oss. Ange i mejlet om ni vill sova på Bastefall. Ange också om ni har matallergier eller önskar vegan-mat.

 
Hur får vi det att hända? Vad behöver vända? 4-5 maj

Vi har alla fakta om vad som behöver göras för att ställa om till ett mer hållbart samhälle. Men hur får vi det att hända? Framtidsforum bjuder in till en kurs om de speciella psykologiska och pedagogiska utmaningar vi möter när vi engagerar oss för ett resursbevarande samhälle och en rättvis värld.

Kursen vänder sig till dig som vill bli mer framgångsrik i förändringsarbetet, oavsett om ditt engagemang är ideellt eller ingår i ditt yrke. Vi varvar teori med praktiska övningar och reflektion i grupp. Kursledare är Peter Hagerrot och Hillevi Helmfrid.

Anmäla er till Framtidsforum senast 17 april. Begränsat antal deltagare.

Se inbjudan här.

Läs mer om kursens tema här.