Backyard Babies till Eksjö Stadsfest

Eksjö Stadsfest har börjat släppa årets artister. På listan finns redan Victor Leksell, John Lindberg Trio och Bror Gunnar Jansson. Nu är det klart att även Backyard Babies gästar Eksjö sista helgen i augusti!

Johan Blomquist, Peder Carlsson, Dregen och Nicke Borg i Backyard Babies är fyra av Sveriges hårdast arbetande rockmusiker med en lika turbulent som lång karriär. Bland annat har de turnerat jorden runt, spelat med storheter som AC/DC och Guns ’n’ Roses, vunnit två grammisar och fått med en av sina låtar i tv-spelet ”Guitar Hero III”.

I år är det trettio år sedan Backyard Babies bildades i Nässjö. Det firar bandet bland annat genom att släppa ett nytt album i mars och genom att spela på Eksjö Stadsfest. Därmed återvänder de till de trakter där allting en gång började. Många i publiken lär ha minnen från ”Pinnen” i Nässjö och tiden när det begav sig.

- Förbered er på Rock ’n’ Roll i världsklass när Backyard Babies kommer till oss fredagen 30 augusti" säger stadsfestledningen i ett pressmeddelande.