Film om livet i Eksjö

Genom projektet Förtur – framgångsrik medflyttarservice har Eksjö.nu tagit fram en helt ny film om möjligheterna att bo, leva och utvecklas i Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner. Känner du någon som funderar på att flytta till området. Tipsa gärna om filmen!

Filmen lyfter fram flera arbetsplatser i de tre kommunerna samt visar på ett brett och varierat utbud av attraktiva bostäder, kultur- och fritidsaktiviteter, naturupplevelser och föreningsliv. Har du nio minuter över? Kika in på YouTube och få en bild av hur livet här i Eksjö kommun kan se ut!

I filmen lyfts totalt sex arbetsplatser. En av dessa är lackfabriken Sherwin-Williams med svenskt huvudkontor, tillverkning och provanläggning i Bellö.
- Det är en fin och proffsig film som vi hoppas få stor nytta av. Både vi och vår samarbetspartner vid rekryteringar tycker att detta är ett fantastiskt koncept för att locka människor till vår del av Småland, säger Marianne Steene, HR-specialist på Sherwin Williams.

Känner du någon som funderar på att flytta till området? Tipsa gärna om filmen och sprid den vidare!

Projektet Förtur – framgångsrik medflyttarservice finansierade med medel från leaderområdet Astrid Lindgrens Hembygd. Projektet har byggt upp en digital mötesplats för arbetsgivare och inflyttare/medflyttare. Genom det goda värdskapet handlade projektet också om att hjälpa nyinflyttade familjer att etablera sig i kommunen.