Franchisetorget till Eksjö

Fler bilder

Fakta

Franchise eller franchising är en affärsmodell där ett varumärke, koncept eller produkt kan användas av (distribueras av) en oberoende näringsidkare mot en avgift till varumärkesägaren. Metoden kan användas inom praktiskt taget varje område av vårt näringsliv där försäljning av varor, tjänster eller service finns.

När?
Tisdag 18 september
kl. 18-20

Var?
Eksjö Stadshotell

Franschistorget gör ett enda stopp på Småländska Höglandet under sin Sverigeturné 2018. Eksjö.nu är lokal värd för denna informations- och inspirationskväll, som under två timmar ska ge en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare.

Allt fler drömmer om att starta företag. Franchise är ett alternativ som inte så många tänker på. Franchisetorget är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare samt erbjuder en fysisk mötesplats där franchisegivare och potentiella franchisetagare kan träffas.

Informationskvällen vänder sig till dig som:

  • funderat på att starta eget, men ännu inte tagit steget
  • är arbetssökande, anställd eller egenföretagare
  • är intresserad av att byta karriär och bli franchisetagare
  • är intresserad av att veta mer om franchise
  • är företagare och vill bygga en egen franchisekedja

Franchisetorget bjuder in brett och förhoppningen är att entreprenörer från hela Höglandet ska inspireras, nätverka samt få tips och råd om att starta eget som franchisetagare!

Arrangemanget är kostnadsfritt. Information och anmälan: www.franchisetorget.se