Sista chansen att se Legally Blonde

Fler bilder

Fakta

"Händer detta i Eksjö? Sååå bra!"
"Vilken energi!"
"Skulle kunna varit en proffsföreställning i Stockholm"
"Full fart från början till slut!"
"Vill se den igen!"
"Vilka talanger!"
"Teatertolvan levererar högklassig underhållning!"
"Fantastiskt!"

Legally Blonde är Teatertolvans största produktion någonsin. Det är också första gången som föreningen sätter upp en föreställning på Olsbergs Arena. Och allt går som en dans. Föreställningen får lysande recensioner och växer för varje gång den spelas. I helgen har du som ännu inte sett föreställningen en sista chans.

För Elle Woods ser livet ljust ut. Hennes vardag består av college-fester, cheerleading och soliga stränder. Varken studier eller jobb prioriteras. Precis som för alla hennes vänner är det ultimata målet att gifta sig med en perfekt man, och Elle tror sig ha hittat honom: Warner Huntington III har utstrålningen, kontakterna och ambitionen som krävs för att göra vad han vill i livet, och efter flera år som par är skolan i full brand med förlovningsrykten. Men allt vänds upp och ner när motsatsen händer. Warner har kommit in på Harvards juridiklinje och med senatordrömmen inom räckhåll behöver han mer än ett blondinskämt till fru. De gör slut, och Elles stora kärlek lämnar henne. Men Elle är övertygad om att de fortfarande hör ihop. Fast besluten att vinna tillbaka Warner bestämmer hon sig för att visa vad kärlek kan åstadkomma, och söker till Harvard hon med. Vägen dit blir inte lätt, men under resans gång upptäcker Elle en sida av sig själv som hon aldrig trodde fanns och elitskolan får sin första Gucciklädda elev.

Eksjögängets tolkning av berättelsen, som de flesta kanske känner mest genom filmen, är en glädjefylld historia. De allra flesta av de 1850 personer hundra som hittills sett föreställningen har lämnat salongen med ett leende på läpparna. Uppfyllda av den spelglädje, gemenskap, värme och medryckande dansnummer som bara en ensemble på 45 personer och brett åldersspann kan åstadkomma. Som vanligt ackompanjeras Teatertolvan av ett fantastiskt liveband.

10-12 maj är absolut sista chansen att uppleva Legally Blonde i Eksjö. Missas inte detta!

Köp biljetter på nortic.se eller Eksjö Turistbyrå.
Det går även bra att boka på plats.